Sportmasseur - Bodycare Sportmassage

Published Dec 11, 20
3 min read

Waarom Is Massage Goed Voor Je? 3 Voordelen

Sport- En Ontspanningsmassage : FysiotherapieOntspanningsmassage - Fijn

Doordat je spieren na een massage weer goed doorbloed zijn voelen ze weer soepel en ontspannen aan. Dit alles doet ook veel goeds voor je immuunsysteem, waardoor de kans op ziektes afnemen. En dat is mooi meegenomen! Vermindert stress Stimuleert geluksgevoel Verhoogt je weerstand Stimuleert de doorbloeding (voedingsstoffen komen zo op de goede plek terecht) Ontknoopt (afvalstoffen worden hierdoor sneller afgevoerd) Verbetert de balans tussen lichaam en geest Geeft energie Werkt preventief tegen ziektes, pijntjes en depressies - maastricht chinese massage.

Energetische Massage Is Niet Zomaar Een Massage.Anti Stress Massage: Welke Soorten?

Masseer ook eens iemands handen en/of gezicht. Masseer in een rustige omgeving Masseer eens met collega’s tijdens een lunchpauze. Sommige werkplekken hebben zelfs masseurs in dienst om personeel te helpen ontspannen. Feit is dat hierdoor de kans op depressies, ziektes en overspannenheid worden verminderd, de bloedsomloop verbeterd en ook de concentratie is beter.

Eet geen vet vlak voor een massage Drink minimaal twee glazen water na een massage om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren. Anders krijg je hoofdpijn. Plan tot een uur na de massage helemaal niets. Zodat je optimaal kunt nagenieten van de massage. Tekst: Renée Beers voor VivOnline Bron: De Massagerette .

Een massage heeft een gunstige invloed op het zenuwstelsel en de hormoonhuishouding. Het vermindert stress en verhoogt het geluksgevoel door de aanmaak van endorfines (geluksstofje wat in de hersenen wordt aangemaakt). Regelmatige massages verhogen je immuunsysteem omdat het aantal bloedcellen in je lichaam toeneemt - maastricht chinese massage. De doorbloeding wordt geactiveerd en de spieren worden soepeler.

Waarom Is Massage Goed Voor Je? 3 VoordelenWaarom Is Massage Goed Voor Je? 3 Voordelen

Geestelijk moet je af en toe even helemaal ontspannen en krijg je weer ruimte in je hoofd. maastricht chinese massage. Beste shiatsu massage Bij U In Maastricht. Zeker in onze huidige hectische wereld is dat gewoon nodig - maastricht chinese massage. Hoe meer we onze geest even resetten hoe meer rust we krijgen in ons hoofd. Hierdoor raken we ook meer lichamelijk terug in balans en totaal relaxed - maastricht chinese massage.

Anti Stress Massage: Welke Soorten?

Iets wat je misschien totaal niet had verwacht van jezelf. Je hoeft je hier nooit voor te schamen het geeft alleen aan dat bepaalde opgekropte emoties en of blokkades los komen. maastricht chinese massage. Eigenlijk is het hartstikke positief want daarna voel je je altijd beter. Wij als professionals weten hier goed mee om te gaan en staan dan ook nergens van te kijken (maastricht chinese massage).

Een Massage Is Goed Voor De Mens, Maar Waarom Eigenlijk?Wat Is Een Ontspanningsmassage?

Het is noodzakelijk dat je de touwtjes uit handen geeft en letterlijk even de controle overgeeft aan een ander (massage stenen). maastricht chinese massage. Soms vind je dit doodeng maar het bevordert de werkzaamheid van de massage ten zeerste. Na een heerlijke massage waarin je jezelf echt overgeeft kun je de hele wereld weer aan en voel je je weer als herboren. maastricht chinese massage.Gun jezelf af en toe eens een massage cadeau. Je zult ervaren dat je echt weer helemaal ontspannen en relaxed ben als je even tijd en aandacht aan jezelf besteed. maastricht chinese massage. Als jij relaxed bent profiteert iedereen in jouw omgeving daarvan mee. Dus dan heb je er ook nog eens dubbel plezier van (maastricht chinese massage).

Navigation

Home

Latest Posts

Sportschool - De Thuis Sport

Published Jun 26, 22
6 min read

Reishi

Published Jun 16, 22
6 min read

Trilplaat Kopen? Het Grootste Aanbod

Published Jun 10, 22
6 min read